Šíp.deník.cz

Léto v AQUAPARKU A TERMÁLNÍM KOUPALIŠTI Veľký Meder

Zdroj: Aquapark Veľký Meder
Sdílej článek:

Slunce září, voda láká. Pokud plánujete výlet k vodě a chcete ho spojit se zábavou, adrenalinem a také chcete mít dobře postaráno o dětičky, navštivte Veľký Meder. Aquapark a termální koupaliště Veľký Meder bude mít během letní sezóny přístupných až 10 bazénů. 

Celkový rozsah vodní plochy je 3910 m2, přičemž teplota vody dosahuje 25 až 37 °C. Geotermální voda ve středisku má blahodárné účinky na pohybové ústrojenství. Na své si tu přijdou milovníci vířivek, rekreační plavci i sportovci. Pro ně je k dispozici 50 metrů dlouhý plavecký bazén. Děti mají vyhrazený prostor ve venkovním dětském bazénu s hracími elementy jako vodní trychtýř a vodní dělo. Středisko nabízí vzrušující adrenalinové atrakce. Jejich součástí jsou skluzavky a tobogany exotických tvarů a pestrých barev. Návštěvníkům poskytují průjezd toboganovým potrubím s vyústěním na obrovskou rampu nebo do pestrobarevného trychtýře. Areál se vyznačuje útulným prostředím, čemuž napomáhá bohatá zeleň a přilehlý lesopark. Součástí areálu je Tarzania, lanová dráha s délkou 650 metrů. Je rozdělena do dvou tras a pořádně protáhne údy velkých i malých lezců.

Zdroj: Aquapark Veľký Meder

Zdroj: Aquapark Veľký Meder

V aquaparku nechybí stravovací zařízení fast food i restauračního typu. Pro rodiče s dětmi je během léta k dispozici ostrov drobečky, kde se tým bavičů postará o ratolesti, zatímco rodiče mohou klidně relaxovat. Středisko celoročně organizuje animační programy. Během přicházejícího léta čeká na návštěvníky několik akcí. Půjde hlavně o večerní koncerty různých hudebních skupin. Ty se uskuteční přímo v areálu střediska a budou se konat ve vybraných dnech v týdnu.

Zdroj: Aquapark Veľký Meder

Během letní sezóny zaplatí dospělý návštěvník za celodenní pobyt 9,50 Eur. Rodinný balíček určený pro dvě dospělé osoby a jedno dítě vyjde rodinný rozpočet na 22,0 Eur. Pro ubytované hosty jsou poskytnuty extra slevy. Letní sezóna bude trvat do konce srpna. Veľký Meder se může pochlubit nejvyšším počtem slunečních dní na Slovensku. Přivítat vás tu proto může příjemné letní počasí.

www.thermalcorvinus.sk

Zdroj: Aquapark Veľký Meder

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů