Šíp.deník.cz

NEJPODIVNĚJŠÍ vynálezy z celého světa. Pochopíte, na co jsou?

V dnešním světě se to hemží nejrůznějšími vynálezy, které nás mohou velice často šokovat tím, k jakému účelu slouží. Mrkněte se s námi na ty nejzajímavější, které si můžete koupit, pokud usoudíte, že se bez nich váš život neobejde. 

1 / 21

Zdroj: koláž: Šíp

Zdroj: Youtube

Pokud máte doma rybičku a je vám líto, že se nepodívá do světa, s tímto chodítkem pro rybičky ji můžete vzít s sebou třeba na dovolenou. Na druhou stranu, paměť akvarijní rybičky je asi 3 vteřiny, takže pro ní bude dovolená i to, když ji vezmete do obýváku. 

Zdroj: Youtube

Nástavec na obličej, díky kterému můžete fungovat s dotykovým telefonem i když zrovna nemáte volné ruce, anebo máte rukavice, které neoplývají dotykovými senzory. Úspěch zaručen, avšak rychlost psaní bude, oproti prstům, asi dost bídná. 

Zdroj: Youtube

Jak si pohlídat svačinu? Dejte ji do tohoto pytlíku, který vám na sváče vytvoří falešnou plíseň. Nikdo na váš žvanec nebude mít chuť a vy si ho pak můžete vychutnat bez skurpulí o samotě. Ačkoli kolegové vás možná budou mít za čuně… pokud jim neřeknete pravdu a pokud řeknete, možná vám oběd příště ukradnou. 

Zdroj: Youtube

Tahle podivná věc vyvolává mnoho otázek. Slouží to k sexu? K umlčení ženy? Je to nějaký nástroj pro fetešisty? Ne! Jde o posilovač svalů v okolí úst, díky kterému by měla ženská tvář být bez vrásek. Jen půl hodiny posilování denně a budete mít tvář jako novorozeně. 

Zdroj: Youtube

Něco takového ocení určitě hlavně fanoušci sci-fi. Nůž, který připomíná světelný meč ze Star Wars funguje tak, že během toho, co ukrajujete chleba, rovnou vám ho opéká na toast. Ušetříte tak čas i peníze za elektriku. Fikané, že? 

Zdroj: Youtube

Také tak nesnášíte, když vyndáte z ledničky máslo a ono ne a ne povolit? S tímto struhadélkem budete mít s máslem méně práce, protlačíte ho totiž otvory a můžete rovnou mazat. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, že máslo si dnes může dovolit pouze vrchních deset tisíc, je to pro obyčejné lidi zbytečné. 

Zdroj: Youtube

Toto je ovšem super vynález, otočná lavička, díky které si vždycky sednete na suchou stranu. Je to praktické a chytré. Jen se nevyplatí jí moc otáčet, když zrovna prší… Nevlhnoucí lavička by měla být v pořadí vynálezů. 

Zdroj: Youtube

Vrchol výmyslů pro všechny lenochy. Tento kornout vám sám otáčí zmrzlinu, takže na vás je jen vypláznout jazyk a nechat zmrzku, aby se vám sama vpravila do úst. Pokud tedy vypláznutí jazyka není až příliš namáhavý pohyb. 

Zdroj: Youtube

Říká se jim protiznásilňovací legíny a prý by je pod džíny měla nosit každá žena. Ubrání se tak jakémukoli pokusu o znásilnění. Který násilník by si také vybral jako oběť ženu s takhle chlupatýma nohama. No považte. To by musel být totálně zoufalý. 

Zdroj: Youtube

Psi se neptají jaký je den, kolik je hodin, nebo zda venku prší. Čůrat prostě potřebují a basta. Pokud je ale venku marast, nelíbí se to mnohdy ani jim. Deštníček, který přiděláte na vodítko, ochrání vašeho čtyřnohého miláčka před kapkami deště a vás poté před tím, aby vám chlupaté torpédo zamokřilo celý byt. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů