Šíp.deník.cz

Nevhodná loga se SEXUÁLNÍM podtextem. Vyhraje znovu Babiš?

21 fotografií 21
Zdroj: koláž: Šíp
Maminčina pekárna, nebo se jen mamince zapaluje....? Logo taneční školy, které vypadá jako prsa Nápoj jehož logo evokuje... Dětský lékař si mohl vybrat lepší logo, mnoho pacientů asi nemá
Sdílej článek:

Mít dobré logo je základ každé firmy. Lidé si vás podle něj pamatují, objevuje se na všech reklamních předmětech, nese s sebou poselství celé společnosti, a nezřídka stojí mnoho peněz. Občas se ale může stát, že se grafik netrefí a vytvoří logo, které fakt není vhodné. 

Může vás ještě zajímat: 

Ze sporťáka Michala Hrdličky PROFI PŘÍTELEM? SEX je mu přednější než kariéra!

NEPOUŽÍVAT! Tohle jsou tři nejhorší výmluvy, proč nemít sex

Francouzský časopis J'Taupe pořádá mezi svými čtenáři anketu o nejhorší logo se sexuálním podtextem. Mezi soutěžícími je i logo Kosteleckých uzenin, které vlastní ministr financí Andrej Babiš.

Logo Uzenin už minulý rok vyhrálo v periodiku Grüne Kuh anketu o nejhorší logo vůbec, kde porazilo i takové velikány, jako je firma Pepsi. Proč právě logu Pepsi? Vstupte do naší galerie, kde uvidíte všech dvacet soutěžních log a na závěr pochopíte proč právě Pepsi bylo vloni mezi top pětkou nejhorších log na světě. 

Logo, které užívají Kostelecké uzeniny, se snaží ukázat dlouholetou tradici firmy. Společnost byla založena v roce 1917. Logo vzniklo v témže roce. V té době v Evropě vzkvétal výtvarný směr art nouveau, který se aplikoval nejen do reklamních plakátů, ale i do log společností. Výsledek vídáme dodnes. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů