Šíp.deník.cz

Sex přímo ve třídě? Kubánská mládež svým chováním doslova VYDĚSILA svět!

Kubánská mládež si umí přestávky užít.
Kubánská mládež si umí přestávky užít.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Ještě ani ne pubertální děti tančící twerking ve školních uniformách způsobily nečekaně velké pozdvižení. Video s jejich řáděním mělo na Facebooku desetitisíce zhlédnutí. Vše na internet nahrál otec jednoho z tančících chlapců Jorge Luis Peréz.

Tanec plný sexuality u takhle malých dětí? To nemohlo dopadnout dobře. Na záběrech jsou vidět dvě dívky a dva chlapci, jak si ve městě Camaguey užívají tanec, který se stydí tančit spousta dospělých.

V jednu chvíli pak jeden z tanečníků zmizí a o toho druhého se strhne malá rvačka. Není divu, že mnoha rodičům se video nelíbí. „Tak se zase vracíme k dělení se o ženy a prostituci, dokonce už v tomhle věku – wau! Kde jsou rodiče a ředitel školy, aby bránili běžné morální principy. Ta škola je odpad," napsal rozčíleně na Facebooku Ricardi Hernandez.

„Je to hrozné, jako by měli sex přímo ve třídě. Může za to i doba, ve které žijeme," myslí si Isa Monzonová. Nadšený je kromě tatínka, co video nahrál na web, prostě málokdo. V přiloženém videu se můžete podívat, proč…

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů