Šíp.deník.cz

SKRYTÁ KAMERA natočila policisty ve výtahu. Neuvěříte, co tam dělali!

Strážci zákona musí brát svou práci vážně. Vždyť jsou zodpovědní za to, aby celá společnost byla v bezpečí před kriminálníky. Jenže být neustále seriózní není jen tak… Jen se zeptejte na policejním oddělení v coloradském El Pasu. Tam totiž strážníci objevili poměrně nečekaný způsob, jak překonávat stres. Jenže netušili, že je při tom natáčí schovaná kamera!

2 / 33
I s policisty může být zábava.

I s policisty může být zábava.Zdroj: facebook

Být policistou je těžká práce.

Zdroj: flickr

Lidé od policie očekávají, že udrží jejích sousedství, rodinu i práci v bezpečí. Proto pracují ve dne i v noci, často čelí velkému nebezpečí. Riskují vlastní zdraví, aby ochránili ostatní, což musí být zatraceně moc stresující. A se stresem se musí nějak bojovat! Třeba tak, jak to dělají v už zmiňovaném El Pasu.

Krom obvyklých povinností tu policisté museli čelit několika dalším problémům.

Zdroj: facebook

Budova místního šerifa v El Pasu totiž zdaleka nevyhovovala moderním nárokům, v budově bylo hned několik problémů. I proto se vedení stanice rozhodlo pro rozsáhlou rekonstrukci, po které by vše konečně fungovalo, jak má. Jeden problém byl ale palčivější než ostatní…

Na stanici vůbec nefungoval výtah.

Zdroj: facebook

Porouchaná zdviž byla mimo provoz několik měsíců. Pro mnoho policistů to byla velká pracovní komplikace, cestování po schodech zabralo mnohem více času a sebralo vždy nějaké ty síly. Proto se většina shodla na tom, že je potřeba výtahovou kabinu opravit. Jenže snaha o opravu vedla k poměrně nečekanému nápadu. Prostě nikdy nevíte, kdo vás může zrovna pozorovat.

Strážníci do výtahu nainstalovali skrytou kameru.

Zdroj: facebook

Doufali, že díky tomu zjistí, proč se výtah neustále rozbíjí. Zajímalo je, co je takzvaně „jádrem pudla“. O informaci se pochopitelně následně hodlali podělit i s ostatními. Ale asi nikdo nečekal, že by se na záběrech vážně mohlo objevit něco nečekaného. Jenže jeden policista je následně přesvědčil o opaku. A jak za okamžik zjistíte, někteří policisté evidentně skrývají věci, co byste do nich nikdy neřekli.

Zástupce Tony Scherb, jak se policista jmenuje, patřil k nejzkušenějším mužům ze sboru.

Zdroj: facebook

Dlouhých 30 let udržoval El Paso v bezpečí. A nejenže byl vždy dobrým policistou, vždy se těšil velkému respektu kolegů. A do události s výtahem se zdálo, že jeho pověst nemůže vůbec nic ohrozit. Jenže pak se ukázaly záběry z videa a na Scherba si okamžitě všichni opravili názor. Tohle od něj nikdo nečekal!

Scherb naskočil do výtahu.

Zdroj: facebook

Do výtahu normálně nastoupil, po vystoupení se v klidu věnoval svým obvyklým povinnostem. Nikdo by neřekl, že je jeho den něčím jiný… Jenže to také ještě skoro nikdo netušil, že vše, co se děje ve výtahu, zaznamenává kamera. A rychle se ukázalo, že Tony ve výtahu předvedl něco, co by od něj nikdo nečekal.

Nejdřív vyndal svůj mobilní telefon.

Zdroj: facebook

Krátce po nastoupení do telefonu něco psal. Zmáčkl tlačítko požadovaného podlaží, dveře se zavřely, a on propadl pocitu, že ho už nikdo nevidí. V tom okamžiku začala z jeho mobilu vyhrávat hudba, strážce zákona se ale rozhodl nezůstat jen u poslechu. Měl v plánu něco jiného a kamera tenhle neopakovatelný moment zaznamenala.

Začal bláznivě tančit!

Zdroj: facebook

Jak hudba hrála, Tony Scherb doslova podlehl jejímu rytmu, začal předvádět nejrůznější kreace, vystřihnul několik vyloženě zabijáckých kroků, za které by se nemuseli stydět ani profíci. Dokonce se pustil i do zpěvu! Ovšem nemyslete si, že to rozjížděl na nějakou dinosauří klasiku, zalíbil se mu totiž jeden z nejpopulárnějších hitů současnosti. A není divu, že jeho tanec se okamžitě po zveřejnění stal virální senzací.

Policista se naprosto oddal melodii

Zdroj: facebook

A také ukázal, že moderní písničky mu nejsou nijak cizí. Scherb to rozbalil na známý hit "Watch Me (Whip/Nae Nae)," který má i svůj speciální tanec. Vzhledem k profesionalitě, se kterou zástupce šerifa taneček vystřihl, je jasné, že tohle netančil poprvé. Jenže pak se ve výtahu objevila policistka. A přišla ta nejmíň očekávaná reakce, kterou mohla předvést.

Chvíli se zdálo, že příchodem další osoby zábava končí.

Zdroj: facebook

Scherb sice tančit nepřestal, ale strážnice Reedová vypadala jeho stylem cestování poněkud zaskočeně. Tohle evidentně nečekala! Její kolega se tím ale nenechal otrávit. Pokračoval ve svém „nae nae“ tanci, až dohnal Reedovou k tomu, aby nějak reagovala. A Reedová podobně jako její kolega překvapila. Až zjistíte, co udělala, vytvoří se vám ve tváři veliký úsměv.

Během krátké chvilky se k tancování přidala!

Zdroj: facebook

Reedová si možná uvědomila platnost starého rčení: „Když je nemůžeš porazit, přidej se k nim“. A věrna tomuto heslu se přidala k rytmickému víření svého kolegy. V jejím podání tanec vypadal snad ještě o poznání snadněji, než když ho tančil jen Scherb. Bláznivý taneček skončil až ve chvíli, kdy ke dvojici přistoupil jejich nadřízený, šerif Evans. Reedová a Scherb okamžitě jenom stáli. Jenže jakmile vystoupil, hned se zase pustili do tance! A jejich párty teprve startovala, tohle ještě rozhodně nebyl konec.

Tihle policisté prostě vědí, jak to rozbalit.

Zdroj: facebook

Podle všeho tanec milují skoro všichni v místním oddělení. Když totiž do výtahu přistoupila strážnice Murphyová, zanedlouho podlehla chuti tančit také. Pustila se do toho s pořádnou vervou – své tělo rozhýbala jako by se snad neměla dožít zítřka! Dokonce si střihla taneční souboj se Scherbem, který se natolik odvázal, že své kroky opepřil ještě několika Supermanovskými pózami. A pak nastoupil čtvrtý člen oddělení. A nejspíš se už nepřestanete smát, až uvidíte, co udělal.

Výtahový mejdan byl krutě přerušen!

Zdroj: facebook

Zábava a tanec pokračují až do momentu, kdy se ve výtahu objeví šerif Bill Elder, který trojici tanečníků donutí přestat. Ale zrovna, když si začnete myslet, že zábava opravdu skončila, stane se něco velmi zajímavého. Šerif, který je mezi svými podřízenými známý jako vážný a seriózní, osazenstvo výtahu naprosto překvapí. Prostě ukáže, kdo je tady skutečně šéf!

Nakonec se přidá k tancování s ostatními!

Zdroj: facebook

Až to nakonec vypadá, jako by tohle oddělení místo skutečné práce žilo jenom zábavou. Jenže tak to ve skutečnosti není. Tahle party nanejvýš ukázala, že zdejší policisté mají dobré srdce a nebrání se příjemným věcem. Navíc se ukázalo, že zástupce Scherb měl k radostnému tanci a oslavě dobrý důvod.

Netančil jen tak z plezíru.

Zdroj: facebook

Ačkoli mohla celá taneční akce působit nevhodně, ve skutečnosti byla od začátku naplánovaná. Šlo o poněkud netradiční rozlučku se Scherbem, který po třech dekádách věrných služeb odešel do důchodu. A kolegové mu chtěli loučení co nejvíce zpříjemnit. Lepší cestu do penze si asi ani neuměl představit! Nezbývá, než mu popřát, aby se stejným nadšením mohl tančit i v dalších letech. Jak celé tohle představení vlastně vypadalo, zjistíte v další kapitole.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů