Šíp.deník.cz

VIDEO: Nachytal dceru, jak tančí... A to, co udělal, by měl vidět každý rodič!

Láska se může projevovat různě.
Láska se může projevovat různě.
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Většina rodičů by se pro své děti klidně i rozkrájela. Udělají cokoli, jen aby svým potomkům pomohli plnit jejich sny. Někdy se to povede zcela nečekaně, jako se to stalo Joshi Samarcovi a jeho dceři Austynn, kterou nachytal, když tancovala v obývacím pokoji a nahrávala se u toho.

Mohlo by se vám líbit:

Agáta se po odchodu Prachaře hroutí: ŠKEMRÁ o návrat!

VIDEO: Záběry Himalájí nahrané dronem… Z té krásy vám spadne čelist!

Tahle dívka má očividně pohybový talent. Na Austynn si toho prostě musíte všimnout, i kdybyste snad nechtěli. I proto už také tahle holka tančila před diváky o přestávce jednoho ze zápasu americké ženské basketbalové ligy WNBA. Pozornost si ale nezískala jen díky svým pohybům, bylo to hlavně díky otci, který se okamžitě přidal, když ji nachytal, jak tančí v obýváku, a sám vystřihl několik vkusných tanečních kreací.

A z toho, co později napsal k jejich tanečnímu videu na youtube, je jasné, jak velkou radost měl, že se mu podařilo dceři pomoct.

„Moje dcera je velmi talentovaná tanečnice a tohle video jí dost pomohlo. Právě díky němu se nám ozvali z WNBA, abychom o přestávce společně zatancovali na jednom ze zápasů. Takže doufám, že budu tátou, co pomůže své dceři dosáhnout toho, co si v životě přeje. Neznám moc způsobů, jak na to, takže jestli tancovat s ní je něco, co může pomoct, budu s ní tančit kdykoli a kdekoli bude potřeba. Udělal bych cokoli, aby byla šťastná."

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů